HITTA DIN KURS

Music Industry Diploma

Vill du arbeta bakom musiken? Hitta en passande onlinekurs och utforska arbetet på ett professionellt sätt, med experter som kursledare. Ta del av exklusiv branschkunskap, som oftast inte går att läsa sig till.

Hur funkar det?

Få aktuell branschkunskap

Upplev spännande branschkunskap för ny inspiration under 12 veckor, där innehållet tagits fram och skräddarsytts för aktuella behov.

E-träffa din kursledare

Lär från några av Sveriges främsta inom sina branschområden, vid 7 stycken livetillfällen. Bolla frågor, diskutera och bli utmanad.

Upplev smidiga videolektioner

Planera ditt liv bättre med förinspelade videos från var som helst och när det passar, genom självstudier på 2-3 timmar varje vecka.

Garantera din kunskap

Utveckla din inlärning genom effektiva kunskapskontroller efter kursens samtliga 6 moduler, efteråt får du ett diplom hemskickat.

FAQ

Vi hjälper och guidar dig gärna, för att hitta en kurs som passar just dig. Kontakta då utbildningskoordinator Linn på linn@dmgeducation.se

Upplev ett nytt sätt att lära online, genom vår flexibla och digitala kultur. Detta ger dig frihet, men kräver samtidigt disciplin och att du tar ett stort eget ansvar för dina studier. Du bör lägga ca 2-3 h i veckan på självstudier. Sedan innehåller kursen även 7 st livetillfällen (1,5 h per tillfälle) som sker eftermiddag/kvällstid, en vardag varannan vecka. Mycket av materialet från livetillfällena spelas in och sparas online, men dessa schemalagda livetillfällen har en stor roll för att behålla engagemang med andra studenter och lärare, samt för att direkt få individuell feedback. Exakta tider och dagar meddelas innan kursstart.

Ja, att ha en fungerande webbkamera och mikrofon/headset är en av grundförutsättningarna för att gå kursen. Utan detta kommer du inte få ut 100% av kursen.

Nej, kurserna har inga fysiska träffar. Allt sker online, även kommunikation och interaktion.

Våra onlinekurser är inte CSN berättigade, men vi erbjuder möjlighet till delbetalning av kursavgiften.

Om du klarat alla moment och inlämningar i kursen så postar vi ditt diplom några veckor efter kursavslut.

DMG Education har ett välrenommerat rykte hos branschen, med ett brett nätverk som antingen känner till eller gått våra andra utbildningar. Med ett diplom från DMG Education bygger du mer trovärdighet efter slutförd kurs, då det påvisar att du lärt dig nödvändiga kunskaper och färdigheter.

Du får rätt förutsättningar med större möjlighet till arbete och affärer inom branschen efter kursen, men du måste själv lägga ner viljan och tiden för att nå dit. DMG Education bidrar gärna med support och coachning längs vägen!

KOM IGÅNG MED
KUNSKAPSBREVET

Inget spam, bara utbildning