Onlinestudier på DMG


DMG har delat branschkunskap genom smidiga och praktiska onlinestudier sedan 2012. Här byggs Sveriges mest eftertraktade utbildningar bakom musik och underhållning, med en framgångsrik digital kultur från grunden!

Onlinestudier Kunskap Musikutbildning

Kunskap som process

Tillsammans med den verkliga branschen, tar DMG fram relevant kunskap utifrån aktuella behov. Stort fokus sätts även på livslångt lärande, för både professionell och personlig utveckling, vilket gör studenter och deltagare redo för en konstant föränderlig bransch.

Frihet Online Musik

Frihet under ansvar

DMG använder uttrycket onlineutbildning, och inte distansutbildning. Anledningen är att ordet distans ibland kan ge ett slappt intryck. Det finns många fördelar med onlineutbildning, men det kräver även självdisciplin, interaktion och en digital kultur.

Studera Musik Online

Brygga för branschen

Målet är att bygga en digital arena för konstant kunskapsutbyte med den verkliga branschen, som inspirerar och utbildar nästa generation. Fokus sätts på personliga relationer och nätverk, med likasinnade musikälskare och framtida branschkollegor.

Sammarbete med Branschen Musikutbildning

Våra samarbeten

DMG tror på styrkan i samarbeten, för att tillsammans kompetenshöja framtidens musik- och underhållningsbransch. Vi är stolta över att ha arbetat med allt från experter inom jämlikhet och utbildningsdesign till statliga aktörer och andra branschutbildare.

Musikutbildning Online Verktyg

Våra verktyg

DMG matchar behoven för effektiv kompetensutveckling och utbildning med moderna verktyg och plattformar. Allt från program för kommunikation och interaktion till mer branschspecifik mjukvara och system. Dessa är smidiga, och tillgängliga dygnet runt.

Musikutbildningar Online Andreas Andersson DMG
" "

Vi vill erbjuda en digital arena för kunskapsutbyte. Alla kan kommunicera med varandra, föra diskussioner och få återkoppling i realtid. Deltagare kan även delas in i grupprum, där handledare enkelt kan hoppa emellan och facilitera.

Andreas Andersson

- Grundare/VD på DMG & Värd för Musikbranschpodden

KOM IGÅNG MED
KUNSKAPSBREVET

Inget spam, bara utbildning