4 Populära onlinekurser för dig som vill jobba med musik

  • Andreas Andersson
  • 3 juni 2019

4 Populära onlinekurser för dig som vill jobba med musik

Är du sugen på att utforska musikbranschen? Nu finns spännande onlinekurser för dig som vill bygga nya kompetenser och utveckla en professionell karriär, tillsammans med kursledare som är Sveriges främsta inom sina branschområden. Här är våra fyra populära diplomkurser:

 

MUSIC MANAGEMENT

Vill du förstå rollen som professionell manager? Få bättre koll på de viktigaste uppgifterna och skyldigheterna. Förstå hur branschen funkar i helhet, för att på bästa sätt utveckla något eget och optimera artistens affärer. Ta del av verktyg som strukturerar och optimerar både din och artistens karriär.

LIVE MUSIC: BOOKING AND PLANNING

För dig som är nyfiken på att boka, planera och genomföra livemusik! Få inblick i hur du kan erbjuda den bästa servicen och upplevelsen, från början till slut. Lär dig att exempelvis ta hand om turnerande band eller arrangera spelningar på ett professionellt sätt, och låta artister fokusera på musiken.

MUSIC MARKETING

Få en introduktion kring marknadsföring av artister och band. Lär dig att nå ut genom bruset och bygga upp ett starkt varumärke, genom olika kanaler och aktiviteter. Nå dina egna mål och förverkliga artistkarriärer, genom verktyg som hjälper dig att analysera och optimera resultat.

CAREER DEVELOPMENT FOR ARTISTS

Bygg upp din karriär som band eller artist! Här får du en fördjupad förståelse kring branschen och hur den fungerar, för att kunna strukturera upp din karriär på ett mer medvetet sätt. Lär dig pitcha dig själv och bli trygg i det du gör, med råd från erfaren kursledare. Ta del av verktyg som hjälper dig att få ut musiken till en bredare publik.
 

Läs mer om kurserna

 

PS: Vill du ha mer information? Svårt för att bestämma dig? Kanske boka in ett möte?
- Maila gärna utbildningskoordinator Linn Bogmark på linn@dmgeducation.se

Dela

Andreas Andersson

Andreas Andersson

mån 11 Nov 2019

Viljan att lära ut och hjälpa andra i deras resa har alltid funnits där. Vi drivs utav att hjälpa andra i deras resor och karriärer, genom nyfikenhet och ödmjukhet.

KOM IGÅNG MED
KUNSKAPSBREVET

Inget spam, bara utbildning