Intervju med Daniella Binyamin - Nuvarande student

  • Andreas Andersson
  • 6 augusti 2018

Intervju med Daniella Binyamin - Nuvarande student

Vi träffade nuvarande student Daniella Binyamin på utbildningen Independent Artist för att prata lite kring hennes tid på utbildningen, vad hennes planer för framtiden är samt hennes tips till kommande studenter.

 

Vem är Daniella?
Jag är en glad och kreativ själ som älskar att skriva musik och kunna beröra människor med den. 

Hur är det att läsa Independent Artist på DMG Education?
Det är superlärorikt och kul. Utbildningen innefattar alla viktiga delar av ett artisteri. Alla kurser och deluppgifter vi har sysslat med ända sedan första veckan har varit väldigt bra grunder att stå på, och dessa har gjort att jag har fått större klarhet i mitt artisteri och varumärke som artist. Utbildningen innebär strukturerad frihet, vilket har passat mig alldeles utmärkt! 

Hur ser en typisk dag i ditt studentliv ut?
De ser ganska olika ut, beroende på vad jag har inplanerat. Morgonrutinerna håller jag dock hårt på: vaknar, sätter på en kopp kaffe och sätter mig vid min planerarapp ”Todoist” och planerar vilka administrativa och kreativa åtaganden jag behöver göra just den dagen. Ibland har jag en helt kreativ dag, med inbokade sessions i olika studios i Stockholm, och ibland har jag en helt administrativ dag, där jag behöver fixa grejer med företaget, planera inför något gig eller plugga. Oftast försöker jag blanda dagarna så det blir lite av varje, för att hålla dagarna roliga och lekfulla. Dock är det väldigt viktigt för mig att separera det kreativa och administrativa, så att det blir en tydlighet i vardagen. 

Vad är det bästa med att studera online?
Det bästa är friheten; att få göra det jag tycker är kul och det jag verkligen vill göra för min egen skull. Älskar man musik och skapande, och har disciplin och ett tydligt mål i sikte, så passar utbildningen perfekt! Jag tror det är viktigt att dagligen påminna sig själv om varför man gör det man gör, och vem man gör det för. För mig fungerar det bra att visualisera saker; sätta upp peppande citat och bilder som är relaterat till mitt mål på kylskåpet till exempel. 

Vad har du för framtidsdrömmar? Vad vill du göra när du är klar?
Jag vill jobba vidare med mitt artistprojekt, och inom några år kunna leva på det. Min första milstolpe är att släppa min första singel independent till hösten, och ge mig ut på spelningar senare under 2016/våren 2017. Jag är peppad på att dela med mig av min musik till omvärlden! 

Slutligen, vad kan du ge för tips till blivande studenter på DMG Education?
Våga satsa! Första kursen ”Målsättning och Planering” kickar verkligen igång utbildningen och redan där kanaliserar man själva kärnan till varför man gör det man gör, och vad man vill uppnå med detta. Våga sätta upp feta mål och jobba aktivt för att nå dem. Ett annat hett tips är att ha tydlighet i sitt schema. Jobba dagligen, veckovis och månadsvis med vad du vill få gjort under en viss period och försök separera höger och vänster hjärnhalva i ditt dagliga arbete.

Dela

Andreas Andersson

Andreas Andersson

mån 11 Nov 2019

Viljan att lära ut och hjälpa andra i deras resa har alltid funnits där. Vi drivs utav att hjälpa andra i deras resor och karriärer, genom nyfikenhet och ödmjukhet.

KOM IGÅNG MED
KUNSKAPSBREVET

Inget spam, bara utbildning