Ledig tjänst: Kursledare för "Marknadsföring - Digitala Strategier"

  • DMG Education
  • 12 december 2023

Ledig tjänst: Kursledare för "Marknadsföring - Digitala Strategier"

Vill du vara med och forma framtidens musikbransch?

Vi söker en kursledare till vår kurs ”Marknadsföring: Digitala strategier” på den onlinebaserade YH-utbildningen Music Business Developer. Vårt mål är att skapa en inkluderande och mångfaldig arbetsmiljö där alla känner sig välkomna att söka, oavsett bakgrund eller erfarenhet.

Uppdrag: Som kursledare kommer du att arbeta tillsammans med utbildningsledaren för att planera och genomföra kursen. Ditt ansvar inkluderar att guida och stödja våra studenter mot kursens mål, undervisa, leda workshops, ge handledning och bedöma prestationer. Uppdraget sträcker sig över 4 veckor från 18 mars 2024 till 12 april 2024 (kursperioden). Det tillkommer även planering och efterarbete innan och efter kursperioden. 

Kursen: Kursen "Marknadsföring: Digitala strategier", är en dynamisk och praktiskt inriktad 4-veckors kurs som strävar efter att utrusta studenterna med relevanta färdigheter inom digital marknadsföring. Under lektionerna exemplifieras aktuella såväl som tidigare kampanjer. Samtidigt får vi lära oss att skapa och publicera olika typer av strategier och innehåll. Efter avslutad kurs har studenterna kompetens att arbeta med strategier inom marknadsföring, oavsett om det gäller en artist, singel, live-evenemang eller någon annan typ av produkt eller tjänst.

Dina kvalifikationer: Vi välkomnar alla intresserade att söka, oavsett tidigare erfarenhet som kursledare eller lärare. Vi ser efter följande kompetenser/erfarenheter:

  • Sociala medier ur ett strategiskt perspektiv inom områden som kultur, musik, evenemang, artister, profiler eller influencers.
  • Artistreleaser, kampanjplanering och praktiskt utförande av varierande kampanjer (betalda och organiska).
  • Arbetslivserfarenhet inom marknadsföring i musikbranschen med beprövad framgång i strategisk planering och genomförande.
  • Förståelse för musikbranschens arbetsprocesser, snabba utveckling och trender
  • Föreläst, instruerat grupper.

Om Music Business Developer: Music Business Developer är en 2-årig Yrkeshögskoleutbildning online med lektioner via Zoom och med användning av plattformen itslearning. Utbildningen är godkänd av myndigheten för yrkeshögskolan och utvecklad i samarbete med musikbranschen.

Om DMG Education: DMG Education är en digital arena för framtidens musik- och underhållningsbransch, med kunskapsutbyte och inspiration. 

Ansökan: Vi ser fram emot att ta emot ansökningar från en mångfald av bakgrunder och erfarenheter. Skicka din ansökan med CV och en kort motivering till utbildningsledaren Niclas Gustafsson på niclas@dmgeducation.se. Sista ansökningsdag är den 19 jan 2024.

Välkommen att vara en del av vårt team! 
 

Dela

DMG Education

DMG Education

tis 12 Dec 2023

Sveriges mest givande onlineutbildningar inom musikbranschen

KOM IGÅNG MED
KUNSKAPSBREVET

Inget spam, bara utbildning