Ledig tjänst: Kursledare för "Nya Affärsmodeller" [Music Business Developer]

  • DMG Education
  • 27 september 2023

Ledig tjänst: Kursledare för "Nya Affärsmodeller" [Music Business Developer]

Vill du vara med och forma framtidens musikbransch?

Vi söker en kursledare till vår onlinekurs "Nya Affärsmodeller" på YH-utbildningen Music Business Developer. Vårt mål är att skapa en inkluderande och mångfaldig arbetsmiljö där alla känner sig välkomna att söka, oavsett bakgrund eller erfarenhet.

Uppdrag: Som kursledare kommer du att arbeta tillsammans med utbildningsledaren för att planera och genomföra kursen. Ditt ansvar inkluderar att guida och stödja våra studenter mot kursens mål, undervisa, leda workshops, ge handledning och bedöma prestationer. Uppdraget sträcker sig över 4 veckor från 11 december 2023 till 19 januari 2024, med en paus under jul och nyår. Det tillkommer även planering och efterarbete innan och efter kursperioden. 

Kursen: "Nya Affärsmodeller" är en fortsättning på vår grundläggande kurs i Musikbranschkunskap och ska vara mer fördjupande. Här utforskar vi musikbranschens senaste trender och uppkomna affärsmodeller ur ett entreprenörskapsperspektiv.  

Dina kvalifikationer: Vi välkomnar alla intresserade att söka, oavsett tidigare erfarenhet som kursledare eller lärare. Vi ser efter följande kompetenser/erfarenheter:

  • Musikbranschkunskap
  • Förståelse för branschens utveckling och trender
  • Grundläggande upphovsrätt
  • Entreprenörskap kopplat musikbranschen
  • Tidigare erfarenhet av att utbilda eller föreläsa för grupper

Om Music Business Developer: Music Business Developer är en 2-årig Yrkeshögskoleutbildning online via Zoom och itslearning. Utbildningen är godkänd av myndigheten för yrkeshögskolan och utvecklad i samarbete med musikbranschen.

Om DMG Education: DMG Education är en digital arena för framtidens musik- och underhållningsbransch, med kunskapsutbyte och inspiration

Ansökan: Vi ser fram emot att ta emot ansökningar från en mångfald av bakgrunder och erfarenheter. Skicka din ansökan med CV och en kort motivering till utbildningsledaren Niclas Gustafsson på niclas@dmgeducation.se. Sista ansökningsdag är den 16 oktober 2023.

Välkommen att vara en del av vårt team! 
 

Dela

DMG Education

DMG Education

ons 27 Sep 2023

Sveriges mest givande onlineutbildningar inom musikbranschen

KOM IGÅNG MED
KUNSKAPSBREVET

Inget spam, bara utbildning