Ledig tjänst: Kursledare, PR & Kommunikation - grundkurs

  • DMG Education
  • 27 april 2022

Ledig tjänst: Kursledare, PR & Kommunikation - grundkurs

Till hösten 2022 söker vi en kursledare till kursen PR & Kommunikation: Grundkurs på YH-utbildningen Music Business Developer. En initial uppdragsperiod (med start omgående) och själva uppdragsperioden (när kursen är aktiv) planeras starta 17 oktober-11 november (4 veckor). Det är en heltidskurs med ca 12h lärarledd lektionstid/vecka, på dagtid. 

UPPDRAGET

Uppdraget handlar om att tillsammans med utbildningsledaren planera och färdigställa kursplanens innehåll och olika moment (initial uppdragsperiod) samt vara kursledare (huvudsakliga uppdraget). Kursledaren ansvarar för kursen och dess deltagare. Det handlar om att planera, leda och styra studenterna mot kursplanens mål, undervisa, hålla workshops, handleda samt bedöma och ge betyg. Ett fast arvode för hela uppdraget utgår och intern utbildning kommer att genomföras inför start.

KOMPETENSER/ERFARENHETER

Vi är öppna och vill se vilka som är intresserade och tror på att rollen kan forma sig utifrån varje unik person och dess tidigare kompetenser/erfarenheter. Så sök om du är peppad och intresserad även om du inte tidigare varit kursledare eller lärare. 
Du har följande kompetenser/erfarenheter:

  • Marknadsföring, PR & kommunikation av artister och dess produkter/tjänster
  • Varumärkesbyggnad av artister
  • PR-strategi och implementation av PR-strategi
  • Kreativa PR-kampanjer
  • Jobbat i musikbranschen
  • Utbildat, föreläst, undervisat eller instruerat en större grupp personer


OM MUSIC BUSINESS DEVELOPER

Music Business Developer är en CSN-berättigad 2-årig Yrkeshögskoleutbildning på heltid (40h) och studeras online via Zoom och med läroplattformen itslearning. Utbildningen startades 2017 och är väldigt populär med många sökande inför varje ny start. Utbildningens övergripande mål är framtagna av aktörer från musikbranschen och är godkänd av att bedrivas av myndigheten för yrkeshögskolan. Utbildningen styrs av en ledningsgrupp som hela tiden kvalitetssäkrar och ser till att innehållet på utbildningen är relevant. Mer info om utbildningen: www.dmgeducation.se/music-business-developer

DMG EDUCATION

DMG Education är en digital arena för framtidens musik- & underhållningsbransch, med kunskapsutbyte och inspiration. Detta gör vi genom onlineutbildning och i Musikbranschpodden.

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan med CV samt några rader om varför du söker, till utbildningsledaren Niclas Gustafsson på niclas@dmgeducation.se Ansökningar tas in och behandlas löpande. Sista dag att ansöka är 30 maj 2022.

Dela

DMG Education

DMG Education

ons 27 Apr 2022

Sveriges ledande onlineutbildningar inom musikbranschen

KOM IGÅNG MED
KUNSKAPSBREVET

Inget spam, bara utbildning