Ledig tjänst: Kursledare inom ämnet Social Hållbarhet [Music Business Developer]

  • DMG Education
  • 21 oktober 2022

Ledig tjänst: Kursledare inom ämnet Social Hållbarhet [Music Business Developer]

Till våren 2023 söker vi en kursledare till kursen Social Hållbarhet på YH-utbildningen Music Business Developer. En initial uppdragsperiod (med start omgående) och själva uppdragsperioden (när kursen är aktiv) planeras starta 20 februari-17 mars (4 veckor). Det är en heltidskurs med ca 12h lärarledd lektionstid/vecka, under dagtid.

UPPDRAGET

Uppdraget handlar om att tillsammans med utbildningsledaren planera och färdigställa kursplanens innehåll och olika moment (initial uppdragsperiod) samt agera kursledare (huvudsakliga uppdraget). Kursledaren ansvarar för kursen och dess deltagare. Det handlar om att planera, leda och styra studenterna mot kursplanens mål, undervisa, hålla workshops, handleda samt bedöma och ge betyg. Ett fast arvode för hela uppdraget utgår och intern utbildning kommer att genomföras inför start.

KOMPETENSER/ERFARENHETER

Vi är öppna och vill se vilka som är intresserade av att agera kursledare och tror på att rollen kan formas utifrån varje unik person och dess tidigare kompetenser/erfarenheter. Sök om du är peppad och intresserad, även om du inte tidigare varit kursledare eller lärare. 
Du har följande kompetenser/erfarenheter:

  • Jämställdhet, jämlikhet och inkludering
  • Folkhälsa, mänskliga rättigheter och social sammanhållning
  • Musikbranschen (meriterande men ej ett krav)
  • Utbildat, föreläst, undervisat eller instruerat en större grupp personer 


ANSÖKAN

Skicka in din ansökan med CV samt några rader om varför du söker, till utbildningsledaren Niclas Gustafsson på niclas@dmgeducation.se. Ansökningar tas in och behandlas löpande. Sista dag att ansöka är 5 december 2022.

OM MUSIC BUSINESS DEVELOPER

Music Business Developer är en CSN-berättigad 2-årig Yrkeshögskoleutbildning på heltid (40h) och studeras online via Zoom och läroplattformen itslearning. Utbildningens övergripande mål är framtagna av aktörer från musikbranschen och är godkänd av att bedrivas av myndigheten för yrkeshögskolan, redo att fylla de kompetensbehov som finns i musikbranschen. Utbildningen styrs av en ledningsgrupp som hela tiden kvalitetssäkrar och ser till att innehållet på utbildningen är relevant.

DMG EDUCATION

DMG Education är en digital arena för framtidens musik- & underhållningsbransch, med kunskapsutbyte och inspiration. Genom onlineutbildning och Musikbranschpodden, utvecklar vi kreativitet och jämställdhet.

Dela

DMG Education

DMG Education

fre 21 Okt 2022

Sveriges mest givande onlineutbildningar inom musikbranschen

KOM IGÅNG MED
KUNSKAPSBREVET

Inget spam, bara utbildning