Vart sitter våra studenter?

  • Andreas Andersson
  • 3 december 2018

Vart sitter våra studenter?

Det bästa med onlinestudier är att du kan sitta precis vart som helst i hela vårt avlånga land. Eller varför nöja sig med Sverige? Du kan så klart sitta vart som helst där du har uppkoppling.

Våra studenter kommer från alla möjliga hörn. Från Kiruna till Smygehamn, från Tyresö via Tibro till Mölndal. Det fina är så klart att du inte heller behöver bo i en storstad utan kan delta från vilken mindre by som helst.

Men våra studenter sitter inte endast i Sverige, varför nöja sig när du har hela världen som spelplan. Vi har deltagare i Spanien, London, Köpenhamn, Kanada och Australien.

Tack vare tekniken kan vi idag jobba i virtuella klassrum, där vi ser varandra och pratar med varandra live, delar vår upplevelse, visar vad vi menar genom att dela bilder, dokument eller förklara i diskussioner.

Lärandet kan på så sätt anpassas via både text, tal och bild för att effektivisera och anpassa för vad som passar bäst för respektive individ. På detta sätt blir även inlärningsprocessen mer effektiv och du kan som student anpassa till när du är som mest mottaglig och då även ta till dig på bästa sätt.

Vi ser alltid till att vara i framkant för att kunna applicera lärande och teknik på ett innovativt och effektivt sätt.

Dela

Andreas Andersson

Andreas Andersson

mån 11 Nov 2019

Viljan att lära ut och hjälpa andra i deras resa har alltid funnits där. Vi drivs utav att hjälpa andra i deras resor och karriärer, genom nyfikenhet och ödmjukhet.

KOM IGÅNG MED
KUNSKAPSBREVET

Inget spam, bara utbildning