DMG Webinar: Hur stärker kreatörer sin mentala hälsa?

  • DMG Education
  • 7 april 2020

DMG Webinar: Hur stärker kreatörer sin mentala hälsa?

Oro och ångest sprider sig bland artister och musiker, särskilt i rådande situation med coronaviruset. Redan innan utbrottet rapporterade Record Union att hela 7 av 10 independentmusiker upplevt symptom på psykisk ohälsa i sitt musikskapande. Alla kreatörer ska ha möjligheten att kunna skapa och samtidigt må bra, idag och i framtiden. Därför lyfter vi ämnet mental hälsa inom musikbranschen.

Välkommen till #DMGwebinar - helt online och gratis! Torsdag 9 april 15.00-16.00


Tillsammans med branschexperter skapas ett forum, för att uppmuntra till ett fortsatt levande kulturliv, genom webinar-format. Här får du praktiska tips och verktyg, för hur du nu kan prioritera och ta bättre hand om din mentala hälsa. Vi sitter inte på alla svaren, men förhoppningsvis kan detta webinar bidra med lite inspiration och vägledning för alla oss inom den svenska musikbranschen.

UTFORSKA ÄMNET:

  • Generellt: Hur brukar välmående se ut bland svenska artister och kreatörer?
  • Dagsläget: Hur påverkas välmåendet inom musikbranschen av coronaviruset?
  • Framtiden: Hur kan kreatörer skapa bättre förutsättningar för ett ökat välmående?

 

MODERATOR:


Andreas Andersson

Han kommer moderera panelsamtalet under webinariet, och samtidigt föra artistens talan. Andreas är VD på onlineutbildningsföretaget DMG Education, och värd för intervjupodcasten Musikbranschpodden.

 

PANELGÄSTER:


Deborah Mühlrad

Hon är utbildad terapeut och chefsterapeut på BlueCall, en digital plattform för anonyma terapeutiska samtal som funnits sedan 2016. Hon delar med sig av konkreta knep för att återta kontrollen över oron och hantera den på ett bättre sätt.

 


Johan Svanberg

Han har en bakgrund inom investment banking och affärsutveckling, men har även kämpat som låtskrivare. Johan Svanberg är numera VD på distributionsbolaget Record Union, som precis släppt ett startpaket för att öka musikers mentala välmående.

 


Sofia Lilja
Hon har tidigare varit sångcoach på Idol under nio säsonger och är numera verksam som coach, kbt terapeut, föreläsare, utbildare och inspiratör. Sofia är flitigt anlitad av Sveriges artist- och skådespelarelit för att coacha dem till att övervinna rädslor, förstärka personligt varumärke, surfa på vågen av nervositet och maximera sin prestation.


 

FÅ MER INFORMATION

Se event på Facebook. Registrera dig nedan för framtida webinarinspelningar, påminnelser inför events eller bidra med frågor till panelen:

Dela

DMG Education

DMG Education

tis 07 Apr 2020

DMG Education är Sveriges ledande utbildningsföretag inom musikbranschen, med fokus på onlineutbildningar kring Music Business.

KOM IGÅNG MED
KUNSKAPSBREVET

Inget spam, bara utbildning