DMG får ny hemsida: Speglar växande varumärke i musik- och underhållningsbranschen

  • Pako Hamza
  • 25 november 2019

DMG får ny hemsida: Speglar växande varumärke i musik- och underhållningsbranschen

DMG Education är stolta över sin stabila utveckling som utbildningsföretag de senaste åren. Ett allt starkare varumärke och rykte har växt sig fram inom musik- och underhållningsbranschen, kring vår digitala arena för kunskapsutbyte och inspiration. Det förtjänade en ny hemsida.

För att ge lite kontext
, så har DMG gått från att bedriva privata och senare statliga utbildningar till att numera utbilda branschen inifrån genom företagskurser och andra utbildningskoncept. Dessa olika verksamheter speglas nu bättre genom ny hemsida, med en visuell profil som ska ge en mer seriös och professionell känsla för utbildning i den kreativa och lekfulla branschen.

Redan från start har DMG stått för jämlikhet och inkludering, i en bransch som inte är svart eller vit. Vi tyckte att den här aspekten kring olikheter saknades i tidigare visuella profil för hemsidan, med begränsade färger och former. Vi har dock behållit den tidigare stilrena svartvita profilen, men inkluderat nya färger samt mjukare former som kompletterar med ett neutralare och rikare visuellt språk.

Vi känner stolthet över alla studenter, kursdeltagare och branschanställda som tillsammans utvecklat sina karriärer genom DMG - helt online. Med nya hemsidan hoppas vi tilltala fler som vill utveckla en branschkarriär genom engagerande onlinestudier, därför har vi försökt reflektera vår personliga approach och använda mindre akademiskt språk - som passar både affärssinnade och kreativa personer.

För övrigt glädjer det oss extra mycket att utbildningarna även får allt högre nöjdhet, som i sin tur börjar resultera i nya karriärmöjligheter. Vi får höra om poddlyssnare som fått jobb, kursdeltagare som startat eget och studenter från Music Business Developer som framgångsrikt fått anställning efter praktik på olika företag - som exempelvis The Orchard, Universal Music Publishing och Jubel.

PS: Just nu söker nya kullen Music Business Developer praktik till våren!

Mycket av detta hade dock inte varit möjligt utan alla grymma samarbetspartners - coacher, föreläsare, kursledare, ledningsgrupp, utbildningskonsulter, jämställdhetsexperter, teknikbolag, musikbolag och andra branschorganisationer. Tillsammans, bidrar vi till en ökad kompetenshöjning i framtidens musik- och underhållningsbransch!

Tack alla inblandade! Nu fortsätter resan, med ny hemsida som skyltfönster...

Dela

Pako Hamza

Pako Hamza

mån 25 Nov 2019

Learn to unlearn.

KOM IGÅNG MED
KUNSKAPSBREVET

Inget spam, bara utbildning